En smartare partner för smartare hus.

2Ctrl AB startades 2012. Vi levererar kunskap i form av mångårig branscherfarenhet på alla nivåer och ett brett utbud av efterfrågade produkter. Idag har vi agenturen på flera ledande varumärken som tex. Jung, Lithoss, Eelectron, Function m.fl. Vi är idag 4 anställda. Verksamheten bedrivs över hela landet med utgångspunkter i Göteborg, Falkenberg och Stockholm. I nära samverkan med våra leverantörer befinner vi oss nu i en kraftig tillväxt. Som ett litet företag känner vi alla ett personligt ansvar för att hitta bästa lösningen till våra kunder och deras kunder.

 

Vi söker en målfokuserad affärsinriktad grossist- och projektsäljare.

Arbetsuppgifter

Som grossist- och projektsäljare på 2Ctrl kommer du att arbeta både mot föreskrivande led, grossister och direkt mot elinstallatörer i projekt.I jobbet vidareutvecklar du relationer med befintliga kunder men framförallt bygger du upp relationer till nya kunder.Placering är i Stockholm och arbetsområdet i huvudsak är Stockholm-Mälardalen.

Kvalifikationer Vi ser att du:

  • har flera års erfarenhet av branschen eller har en bakgrund som elektriker.
  • har ett tekniskt intresse och grundkunskaper inom el.
  • har tidigare erfarenheter av försäljning
  • har ett brett kontaktnät via tidigare kunder eller samarbetspartners
  • Kunskap om KNX-systemet är ett plus
  • har B-körkort

 

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt med ett stort personligt engagemang. Du är en social, affärsinriktad och engagerad säljare. Stor del av arbetet handlar om att hjälpa våra kunder i Stockholm- Mälardalen att bli hjältar varför du måste vara både nyfiken, drivande och självgående.

Kontakt

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du välkommen att ringa Jonas Karlsson, 0725-000 158

Är du vår nya arbetskamrat? Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval. Ansökan skickar du till Jonas Karlsson på jonas@2ctrl.se så snart som möjligt